Skip to content

Waarom een baby spa beginnen

Advies van A tot Z

Een baby spa beginnen

Babyspa’s, zijn een fenomeen in Nederland, België en Duitsland. De helende werking van ‘babyfloaten’ of beter bekend als hydrotherapie helpt tegen slaapproblemen, krampjes en reflux. Naast het ‘babyfloaten’ kan je ook Shantala Baby massage aanbieden. Hiervoor moet je wel gecertificeerd zijn. Babymassage versterkt de band tussen ouder en kind. Het geeft een gevoel van geborgenheid en dat heeft je baby nodig. In het begin van zijn/haar leven krijgt het kind een heleboel indrukken.

Investering en omzet
Met een relatief lage investering kunt u een baby spa beginnen. Omdat ouders veelal zelf alles doen heb je een begeleidende rol en is er weinig tot geen extra personeel nodig. Dus je exploitatiekosten zijn daardoor ook relatief laag. De gemiddelde prijs per sessie van 30 minuten is €60,- voor de Hydrotherapie en €80 voor hydrotherapie en Shantala massage (45min). Maar het belangrijkste is dat u een unieke onderneming hebt in een nieuwe markt die nog groeiende is en nog lang niet verzadigd is.

Realiseer uw ambitie
Bent u enthousiast geworden en wilt u er één beginnen, wij helpen u graag met het juiste advies. Enthousiasme is één maar het realiseren van uw ambitie doet u samen. Er komen namelijk wel belangrijke zaken bij kijken als u zich wilt onderscheiden.

Waarborgen van kwaliteit
Nu de populariteit van babyspa’s toeneemt is kwaliteit enorm van belangrijk. Er is namelijk geen inspectie of speciale eisen vanuit de autoriteiten. U kunt beginnen met een EHBO-diploma. Wij als enige leverancier in Nederland willen u niet alleen het product verkopen maar ook de veiligheid waarborgen. Daarom adviseren wij u op het gebied van veiligheid, gezondheid en productaansprakelijkheid.

Veiligheid en gezondheid:
U heeft als ondernemer te maken met het kostbaarste bezit van uw klanten. U zult hier op een veilige en gezonde manier mee om moeten gaan. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van veiligheid en gezondheid in de kinderopvang. Ondanks dat er geen inspectie nodig is vanuit de GGD of andere autoriteiten, adviseren wij u hoe u als ondernemer de veiligheid en gezondheid kunt waarborgen in uw onderneming.

Productaansprakelijkheid:
De baby spa’s worden altijd geleverd met een productaansprakelijkheidsverzekering. Er zijn weinig verzekeraars die een nieuw en onbekend product willen verzekeren. Als ondernemer wilt u niet het risico nemen dat u aansprakelijk wordt gesteld als er iets gebeurt.
Door onze nauwe samenwerking met verzekeraars kunnen wij de juiste verzekering bieden die uw onderneming nodig heeft. Onze eigen verzekeringsagent (AFM gecertificeerd) kan u hierin adviseren.

Ondanks dat er in deze markt geen keurmerk is bent u uw eigen keurmerk en onderscheid u zichzelf van de rest. Op deze manier bent u niet de ondernemer die simpelweg met een EHBO-diploma onderneemt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?

U kunt ons bellen of het contactformulier invullen. Wij reageren binnen 24 uur.