Skip to content

Ik wil een baby spa beginnen

Advies van A tot Z

Ik wil een baby spa beginnen

In Nederland en België schieten de baby spa’s als paddenstoelen uit de grond en steeds meer jonge moeders zien de voordelen van babymassages en hydrotherapie in. Dus is een baby spa beginnen nog helemaal zo gek nog niet. Wat moet u weten als u een baby spa gaat beginnen en waar begint u eigenlijk aan.

De markt verkennen
Ondanks dat de vraag steeds groter wordt en er een potentieel is, zult u als aspirant ondernemer een degelijk marktonderzoek moeten doen. Een marktonderzoek is een onderdeel van uw ondernemingsplan. Heel vaak denken ondernemers dat dit alleen verplicht is voor een financiering bij een geldverstrekker. Niets is minder waar, uw ondernemingsplan is uw persoonlijke handboek die u een richting geeft. Wij beschikken over de benodigde cijfers die wij graag met u willen delen. Wij maken een marktrapport op en zetten alle nodige cijfers voor u op een rij. Wij realiseren samen met u, uw ambities!

Geschikt pand
Het is belangrijk om een geschikt pand te vinden op een geschikte locatie. U moet er minimaal drie baby spa’s in kwijt kunnen om uw onderneming rendabel te krijgen. Het mooiste is als u een pand vindt waar u niet veel aan hoeft te verbouwen om uw investering zo laag mogelijk te houden. Ook de locatie is belangrijk. Denk hierbij aan genoeg (gratis) parkeerplaatsen, een locatie waar veel jonge vaders en moeders langs komen.

Wilt u een baby spa starten en heeft u een vraag?

Als baby spa specialist
geven wij u graag advies

Opleiding & cursussen

U heeft geen speciale opleidingen of cursussen nodig. Een EHBO diploma volstaat zodat u bij ongelukken direct kunt handelen. Dat neemt niet weg dat u moet nadenken over gezondheid, hygiëne en veiligheid.
Voor de Shantala baby massage dient u een cursus te volgen zodat u ouders mag instrueren bij de baby massage. Wij raden u aan om een cursus te volgen bij instanties die een accreditatie hebben. Ook hierbij kunnen wij u op weg helpen. Wij staan voor een kwalitatieve babyspa in Nederland en België.

Aankoop baby bad spa
Uiteindelijk heeft u een baby bad spa nodig om uw business te beginnen. Deze kunt u op verschillende manieren aanschaffen. In Nederland en België zijn wij van Baby Bad & Spa de enige leverancier waarop u kunt vertrouwen.
Als leverancier zijn wij aansprakelijk voor product aansprakelijkheid. Mocht er bij een ongeval iets te verwijten zijn aan het product dan wordt u als ondernemer er niet de dupe van. Wij zijn hiervoor aantoonbaar goed voor verzekerd.

Verzekeringen
Last but not least zijn de juiste verzekeringen nodig. Naast een inboedel verzekerkring moet u ook denken aan een aansprakelijkheidsverzekering. Daarmee dekt u uw aansprakelijkheid af. Verzekeraars zijn voorzichtig bij producten die zij niet kennen en waarvan de leverancier niet makkelijk traceerbaar is. Daardoor kunnen de premies enorm duur zijn. Wij van Baby Bad en Spa werken samen met onze huisverzekeraar. Daardoor heeft u de juiste verzekering tegen de juiste premie.

Tot slot…
Wij ondersteunen u graag met het opzetten van een succesvolle onderneming. Dus wil u een Baby spa beginnen, dan raad ik u aan om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.
Dus wil u uw eigen baby spa beginnen dan is dit het begin van iets moois. Want het beginnen van een baby spa, begint met ambitie. Baby Bad & Spa helpt u uw ambities te realiseren.

Startersgids - Je eigen baby spa

Download gratis
de startersgids

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?

U kunt ons bellen of het contactformulier invullen. Wij reageren binnen 24 uur.