Hoe leuk is het om je eigen baby spa te beginnen. Om voor jezelf te werken en met plezier je dag te beginnen en voldaan te eindigen. Om dagelijk vele jonge ouders te laten genieten van hun baby in een baby spa. Vaak zijn dit een van de eerste momentjes samen buiten de deur. Jouw baby spa bad zorgt voor een fijn samenzijn van het jonge gezin.

Wij van Baby Bad & Spa leggen je graag uit hoe je een eigen baby spa start. De afgelopen jaren hebben wij veel ambitieuze en passievolle starters mogen begeleiden en ondersteunen met het opzetten van een eigen baby bad spa.

Wij leggen je graag alles uit over ‘hoe start ik een baby spa’.

Baby spa beginnen

Een baby spa beginnen, hoe doe je dat? Ons advies is altijd om toch altijd even contact met ons op te nemen voor een oriënterend gesprek. Ook al ben je nog niet zover met het uitwerken van je ideeën, het is altijd raadzaam om elkaar te spreken. Wij kunnen je in ieder geval de basis zaken uitleggen, zodat je een goed beeld hebt van het opzetten van een baby spa jacuzzi. De informatie die wij je geven, kan helpen om je in de beginfase al meteen de juiste keuzes te maken. Zie het als een gesprek om even informatie en inspiratie op te doen.

Wij komen graag met je in gesprek. Je kan ons bellen of mailen.
T. 085 04 70 190
E. info@babybadspa.nl

Baby spa kopen

Om een baby spa te beginnen moet je uiteraard een baby spa kopen. De vraag is dan, hoeveel heb je er nodig? Uit ervaring weten wij dat je er minimaal 3 nodig hebt om een gezond bedrijf te runnen. Het voordeel hiervan is dat je met een niet al te groot pand al een eigen baby spa kan beginnen.

Heb je ruimte voor meer? Dan is het advies om meer baby spa’s te plaatsen om je winstgevendheid te verhogen. Op basis van de grootte van het pand kunnen wij een berekening maken wat voor jouw onderneming het meest interessant is.

Wil je een baby spa bad kopen?
Wil je een baby spa jacuzzi kopen? Dan wil je natuurlijk ook weten wat de kosten zijn. Tijdens ons oriënterend gesprek vertellen wij je er graag meer over. Ook vertellen wij je graag over de sterke voordelen van onze baby spa’s en het gebruiksgemak. Wij stellen hoge eisen aan onze baby spa’s als het gaat om kwaliteit en veiligheid.

Baby bad spa cursus

Een baby spa beginnen kan geheel zonder baby spa cursus of opleiding. Die zijn er eigenlijk ook niet. Wel vinden wij het belangrijk om je goed op weg te helpen door je wat basisvaardigheden en tips mee te geven. Zo weet je precies hoe je een baby spa bedient en hoe je ouders begeleid wanneer ze voor de eerste keer jouw baby spa bezoeken. Wij geven ook advies over hygiëne en veiligheid.

Wat we zeker adviseren is een EHBO-diploma. Je bent dan altijd in staat om eerste hulp te bieden wanneer dat nodig is. Het volgen van een EHBO-cursus kan via verschillende instanties. Een van de partijen waarbij dit zou kunnen is het Rode Kruis. Zij bieden deze cursus verspreid door het land. Via hun website kun je precies zien wat de kosten zijn en op welke locatie de EHBO-cursus gegeven wordt.

Meld je op tijd aan zodat je je EHBO-diploma tijdig hebt, voordat je eigen baby spa geopend is. Zo ben je goed voorbereid wanneer zich onverwachts iets voordoet.

Verzekering

Een baby spa verzekering is zeker noodzakelijk. Wij van Baby Bad & Spa werken al jaren met onze huisverzekeraar waar vele baby spa ondernemers hun voordeel mee gedaan hebben. Onze baby spa verzekering past uitstekend bij jouw onderneming, ongeachte de grootte van je locatie.

Als een van de grootste leverancier van Europa, hebben wij een goede verzekering op onze geleverde producten. Als het aankomt op productaansprakelijkheid, dan zijn wij hiervoor volledig aansprakelijk. Deze aansprakelijkheid ligt dus niet bij jou als ondernemer. Wat uiteraard heel prettig is. Wij van Baby Bad & Spa staan volledig achter ons product en nemen de volledige aansprakelijkheid op ons. Daar zijn wij ook aantoonbaar voor verzekerd.

 

Wij helpen je graag verder

Wij delen graag onze kennis met jou zodat jij je ambities waar kan maken. Met onze jarenlange ervaring, kunnen wij je volledig op weg helpen. Van advies over een baby spa bad tot het vinden van een juiste locatie, de inrichting en verzekeringen.

Wil je graag een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

T. 085 04 70 190
E. info@babybadspa.nl