Skip to content

Over ons

Advies van A tot Z

Altijd op zoek naar meerwaarde voor u

Wilt u een baby spa beginnen dan adviseren wij u van A tot Z. Van idee tot realisatie heeft u nauw contact met onze consultants en onze monteurs staan altijd voor u klaar mocht er iets zijn als u operationeel bent. Onze producten hebben jarenlange garantie en voldoen aan de Europese richtlijnen. Daarnaast bent u verzekerd tegen productaansprakelijkheid. Bij ons heeft u de unieke mogelijkheid om de baby spa-baden te zien en te testen in onze showroom in Veghel (NB). Een baby spa-bad is geen impulsaankoop. Volledige zekerheid van uw investering krijgt u volgens ons, alleen als u de baby spa naar keuze met uw eigen zintuigen ervaart, alvorens u hem aanschaft. Wij adviseren u graag maar willen u vooral helpen om uw ambities te realiseren.

Als ondernemer in de kinderopvangbranche zijn wij dagelijks bezig met het waarborgen van gezondheid, veiligheid en kwaliteit. Dit kon door niemand gewaarborgd worden. Hoe zit het, naast de gezondheid en veiligheid, met de productaansprakelijkheid. Door onze kennis van het waarborgen van gezondheid, veiligheid en kwaliteit in de opvang zijn wij in staat ondernemers die een baby spa willen beginnen te helpen. Want het gaat tenslotte om het kostbaarste bezit van je klanten.

Na een aantal gesprekken met fabrikanten, werken wij nu samen met een fabrikant waarvan de baby spa’s voldoen aan de door ons gestelde eisen. Wij hebben inbreng in de productie en op die manier kunnen wij het product continu verbeteren. Als eerste en nu nog enige leverancier gaan wij voor kwaliteit van het product.

Onze baby spa-baden ondergaan uitgebreide kwaliteitstest die voldoen aan de Europese richtlijnen. Wij garanderen u dus altijd een baby spa-bad van de beste kwaliteit. Ook genieten onze baby spa’s een jarenlange garantie en kunt u altijd een beroep doen op onze uitstekende service. Bij Baby Bad & Spa staat uw onderneming voorop.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?

U kunt ons bellen of het contactformulier invullen. Wij reageren binnen 24 uur.